KARINE GREMBERGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 278 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Karine Grembergen. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:26 De leveringstijd was veel langer dan doorgekregen . Het eten was koud . De frieten waren koud en niet meer krokant. Een echte tegenvaller.
27 nov 2022 om 20:09 Vooraf bestemd, op een zondag. Perfect op tijd, lekker, vers, warm en vriendelijk!
19 nov 2022 om 23:06 Eten was koud
19 nov 2022 om 10:31 Sneller geleverd dan aangegeven. Durum en pizza heel lekker en warm.
19 nov 2022 om 9:33 18u besteld, 19u55 geleverd. Dat vonden wij nu toch wel ruim wat lang...
18 nov 2022 om 23:06 Alles in orde, lekker en levering sneller dan gepland. 30min i.p.v. 60min
14 nov 2022 om 0:58 Supper lekker
14 nov 2022 om 0:47 Eten was optijd en nog warm en was heel lekker, en een hele vriendelijke chauffeur
13 nov 2022 om 21:04 Eten was goed warm, maar de tijd van de levering voor hongerige mensen duurde wel lang. Zullen wel niet de enige zijn die bediend zal worden zeker. Gied werk voor die mensen. Doe zo voort.
13 nov 2022 om 19:10 Onze pita was ‘opnieuw’ niet warm.was ook bij onze vorige bestelling zo, hetgeen we niet begrijpen want we wonen maar op amper 5 minuutjes van jullie zaak. Jammer
12 nov 2022 om 10:28 Alles was op dus zal wel lekker geweest zijn en werd geleverd op uur dat we gevraagd hadden
10 nov 2022 om 20:36 Zo lang wachten